aplicații informatice

EvNac Online - Achiziții

Gestionarea achizițiilor, program anual, contracte, comenzi, achiziții directe, referate, în sistem SaaS (Software as a Service - Software ca Serviciu).

EvNac - Achiziții

Gestionarea achizițiilor,rectificări, necesare pe compartimente(subunități), program anual, contracte, comenzi, achiziții directe, referate, în sistem clasic cu instalare la client.

EvSoc - Management servicii sociale

Management servicii sociale din cadrul DGASPC-urilor, transpunerea în sistem informatic a documentelor întocmite pe departamente, crearea istoricului persoanei asistate.

EvCon - CONTRACTE BENEFICIARI din sisteme de asistență socială

Întocmirea și gestionarea contractelor de servicii sociale, facturarea, încasarea și urmarirea acestora.

EvCsm - Evidenta consumului de utilizati

Gestionarea în sistem informatic a consumurilor de utilități pentru unitate și subordonate și transpunerea acestora în diverse situații statistice.

EvAut - Evidenta parcului auto

Gestionarea în sistem informatic a parcului auto pentru unitate și subordonate și transpunerea acestora în diverse rapoarte și situații statistice.

EvDoc - Evidenta CJRAE-seosp

Management servicii sociale  compartimentele instituției si nu în ultimul rând crearea istoricului pentru fiecare beneficiar in instituție.

EvDep - Evidenta Ordine de deplasare

Aplicație software dedicata evidenței deplasarilor (programări, situații statistice) într-o unitate..

Manuale si prezentari video

Fiecare aplicatie informatica beneficiaza de un manual in format pdf si de prezentari in imagini si video privind modul de utilizare.

intrati in legatura cu noi

Bistrita, Jud.Bistrita Nasaud, Str.Parcalabului, Nr.2

+40 747044238; +40 740277568

Luni-Vineri 8:00 la 16:00